Terassikuntoon.fi

Terassin käytön ja mukavuuden lisäämiseen erikoistunut verkkokauppa.

Verkkokauppaan

Markiisit

Verkkokaupastamme voit tilata terassimarkiisit vakiokoossa ja mittatilauksena nopeasti ja helposti. Valikoimastamme löydät kotimaiset Tamar-markiisit. Terassimarkiisilla lisäät terassin käyttömahdollisuuksia, sillä markiisin avulla suojaat terassia sekä paahtavalta auringonpaisteelta, että sateelta. Terassimarkiisi suojaa UV-herkkiä pintoja sisällä ja ulkona, sekä vähentää talon jäähdytyksen tarvetta.

Terassilasitukset

Tilaa Glasluckan liukulasit terassillesi. Meiltä saat terassilasit mittatilauksena verkkokaupasta. Voit hankkia terassilasituksen vanhalle tai vasta rakenteilla olevalle terassille. Terassilasitus sopii niin uuteen, kuin vanhaan rakennukseen.


Terassilämmittimet

Verkkokauppamme kautta voit tilata laadukkaat Saksalaiset Solamagic terassilämmittimet. Solamagic terassilämmittimet ovat luokkansa parhaita ja aina 5 vuoden takuulla! Terassilämmittimiä löytyy jokaiseen tarpeeseen sekä avoterassille että lasitetuille terasseille että parvekkeille. Kysy lisää myyjiltämme niin suunnittelemme juuri sinun tilaasi sopivan ratkaisun!